Huize Sykia

De eigenaren Angela en Dionýsis Logothétis hebben op boomgaard van 70 hectare tussen de olijfbomen en pijnbomen, op de ruïnes van de oude boerderijen, een aantal cottages neergezet. Ze zijn comfortabel en met oog voor detail ingericht. Zij hebben tevens een biologische boerderij die op het terrein is gelegen. Hier zijn hun producten zoals wijn, olie, tsipouro en geitenkaas ook te koop.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Knus
Vrijstaand
Op 50 meter van het oude familiehuis staan zes vrijstaande woningen die elk een eigen naam dragen. Ross Holidays heeft de beschikking over Huize Sykiá. Het is gebouwd op de plek waar zich ooit de stallen van de oude boerderij bevonden. Sykiá betekent vijgenboom, en zo zoetig als het fruit is het huisje ook.

De woning (2 p) beschikt over een woonkamer met een zithoek, een kitchenette, een slaapkamer met tweepersoonsbed en een badkamer met een douche (met hoge instap) en toilet. Er is een tuin rondom en een terras.

Schoonmaak en handdoekenwissel 3x per week, bedlinnenwissel 2x per week, airconditioning inclusief (slaapkamer) en wifi. Er is een buitendouche aanwezig.

De dichtstbijzijnde taverne is op 500 meter en een minimarkt ligt op 400 meter afstand. Het dichtstbijzijnde strand is op ongeveer anderhalve kilometer.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Video van Huize Sykia

Bekijk Huize Sykia 360 graden

Huize Sykia op de kaart

Autohuur

Op Zakynthos bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk

Wandelen

Zakynthos leent zich uitstekend om te wandelen. In samenwerking met ons agentschap hebben wij een interessant wandelprogramma voor u samengesteld. Op deze wijze maakt u kennis met het prachtige landschap en de geweldige vergezichten. Een Engelstalige, ervaren gids begeleidt de tochten in kleine groepen en weet veel te vertellen over wat u allemaal te zien krijgt.

Bekijk
Vasilikos
Zakynthos

Prijzen Huize Sykia

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

VakantiewoningVakantiewoning
TransferTransfer

Tijdens deze vakantie is de transfer van het vliegveld naar de vakantiewoning en terug inbegrepen.

Hostess serviceHostess service

Tijdens deze vakantie is er een Nederlands sprekende hostess op de bestemming aanwezig.

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten