Home > Vakanties > Villa's > Ithaki > Villa Responvi

Villa Responvi

Omgeven door bomen en Griekse huizen ligt Villa Responvi tegen de heuvels, in een straatje van het oude deel van Vathi. Tijdens de renovatie van het huis bleek achter het bestaande pand een prachtige, meer dan 100 jaar oude ruïne te staan. De muren, ramen, vloeren en diverse trapjes zijn intact gebleven, net zoals een oude houtoven, die nu dienst doet als barbecue. Naast dit unieke terras bevindt zich het zwembad.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Comfortabel
In het oude deel van Vathi
Villa Responvi biedt plaats aan 2 tot 6 personen. De gezellig ingerichte woonkamer heeft twee comfortabele sofa’s waarvan er een tot een tweepersoonsbed uitgeklapt kan worden. De open keuken is voorzien van een eethoek. Er zijn twee slaapkamers waarvan er een twee eenpersoonsbedden heeft en de ander een tweepersoonsbed. De badkamer beschikt over douche en toilet. Rondom het huis zijn diverse terrassen, waarvan die in de ruïne het meest in het oog springt. Er staat hier een grote tafel met stoelen.

Villa Responvi beschikt over airconditioning, die bij de prijs is inbegrepen, televisie, wifi en een wasmachine. Er is een zwembad met rondom een terras met zitje en pergola en enkele ligbedden.

Schoonmaak en wisseling van handdoeken en bedlinnen vinden driemaal per week plaats.

Vathi is slechts op 5 minuten loopafstand. De afstand naar het strand is circa 1500 meter.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Video van Villa Responvi

Beleef Villa Responvi 360 graden

Villa Responvi op de kaart

Autohuur

Op Ithaki bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk

Wandelen

Ithaki kent een prachtige natuur die zich uitstekend leent voor een wandeling. Griekenland kent vele hoogteverschillen, dus een goede conditie en stevig schoeisel zijn aan te raden.

Bekijk
Vathi
Ithaki

Prijzen Villa Responvi

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

VakantiewoningVakantiewoning
TransferTransfer

Tijdens deze vakantie is de transfer van het vliegveld naar de vakantiewoning en terug inbegrepen.

Hostess serviceHostess service

Tijdens deze vakantie is er een Nederlands sprekende hostess op de bestemming aanwezig.

BootovertochtBootovertocht

Bij deze vakantie is de bootovertocht inclusief

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Bij deze vakantie krijgen alle kinderen tot 12 jaar op reguliere prijzen 20% kinderkorting. Deze korting wordt pas na het afronden van de online boeking voor u berekend.
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten