Home > Vakanties > Villa's > Skyros > Huize Mantalena

Huize Mantalena

Huize Mantalena is gelegen in Girismata, vlakbij de zee en het zandstrand. Omringd door een mooie tuin met bloemen staan twee vrijstaande huizen en een molen met hierin twee appartementen, ingericht volgens de traditionele Skyriaanse stijl. De eigenaar woont in de zomermaanden in de directe omgeving.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Comfortabel
Prachtige tuin
De molen: In de gerestaureerde windmolen bevinden zich twee appartementen voor 2 tot 4 personen waarvan een op de begane grond en een op de eerste verdieping. Er is een woonkamer met een open keuken en eetbar. Het begane grond appartement heeft een door een schuifdeur af te sluiten slaapkamer, terwijl het appartement op de eerste verdieping een sfa heeft, beide met een tweepersoonsbed. In de woonkamer zijn twee banken die tevens slaapplaats bieden aan de eventuele derde en vierde persoon. De badkamer beschikt over douche en toilet. Er is een terras/balkon met zitje en zeezicht.

Eros: Deze woning is geschikt voor 2 tot 4 personen. Er is een woonkamer met een zithoek waarvan de banken tevens als slaapplaats dienen voor de eventuele derde en vierde persoon. De open keuken kan afgesloten worden met een harmonicadeur en er is een badkamer met douche en toilet. Op de eerste verdieping is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een jacuzzi. Tevens is hier een aparte toiletruimte. Er zijn drie balkons en een terras met zitje en zeezicht.

Melodia: Deze is geschikt voor 4 tot 6 personen en heeft een woonkamer met zithoek en eethoek. Er is een open keuken. De badkamer beschikt over bad en toilet. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers met een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden. Tevens is er een sfa met een tweepersoonsbed. Er is een aparte toiletruimte. Het terras heeft een zitje en zeezicht.

Alle woningen hebben airconditioning, die niet bij de prijs is inbegrepen. Er wordt tweemaal per week schoongemaakt en dan worden ook de handdoeken en het linnengoed vervangen. De dichtstbijzijnde taverne is op 1000 meter, terwijl op 1700 meter een bakker en minimarkt zijn. Het strand is op slechts 200 meter.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Huize Mantalena op de kaart

Autohuur

Op Skyros bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk upgradeprijzen

Wandelen

Skyros kent een prachtige natuur die zich uitstekend leent voor een wandeling. Griekenland kent vele hoogteverschillen, dus een goede conditie en stevig schoeisel zijn aan te raden.

Bekijk
Girismata
Skyros

Prijzen Huize Mantalena

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Wilt u een ander aantal dagen op vakantie of op een andere dag vertrekken? Vraag dit aan via het contactformulier.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

VakantiewoningVakantiewoning
Auto cat. AAuto cat. A

Bij deze vakantie is een auto categorie A inclusief. De auto ontvangt u bij aankomst op de (lucht)haven en levert u ook weer in op de (lucht)haven als u vertrekt.

Telefonische hostess serviceTelefonische hostess service

Tijdens deze vakantie verlenen wij u een telefonische hostessservice gedurende de gehele reis.

BootovertochtBootovertocht

Bij deze vakantie is de bootovertocht inclusief

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten