Stadswandeling Chios

Chios

Als de temperaturen stijgen, zullen de meesten kiezen voor een verblijf aan het strand of zelfs een wandeling maken door een boomrijke omgeving. Toch raden wij aan om een wandeling door de Kastro van Chios-stad te maken. U zult versteld staan welke bijzondere elementen deze wandeling bevat.

Het Kastros is de oude wijk binnen de stadsmuren van het oude fort. Het is het enige fort in Griekenland wat zich op zeeniveau bevindt. De straatjes leiden langs de historie van lang geleden en af en toe kunt u neerstrijken bij een van de tavernes of kafenions.

Vraagt u de hostess om de route. Zij heeft deze voor de gasten van Ross Holidays beschikbaar en vertelt u er graag nog meer bij.

Wist u overigens dat er ook een fraaie route te lopen is in de Kambos? Vraag bij de hostess naar deze halve dag excursie. Zelfs in de zomermaanden loopt u hier heerlijk in de schaduw en kunt u genieten van dit vlakke deel van Chios met prachtig gerestaureerde huizen uit de Venetiaanse periode, de fraaie poorten en een bezoek aan het Citrusmuseum.

op de kaart

Accommodaties op Chios

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten