De 10 mooiste inzendingen fotowedstrijd september 2021

Voor de fotowedstrijd van september 2021 zijn veel leuke, mooie, bijzondere foto’s ingestuurd. Uit alle inzendingen hebben wij 10 foto's geselecteerd die we graag in het zonnetje zetten.

Wandelen door de Vikos kloof

De heer Van der Meer heeft een fantastische vakantie gehad in Parga, Epiros. Een van de dagen heeft hij een uitstapje gemaakt naar de Vikos kloof om een wandeling te maken.

Epiros

Kleurrijk terrasje in Argostoli

Kefalonia staat bekend om haar talrijke kleurrijke dorpjes. Ook in de hoofdstad van het eiland (Argostoli) is er aan kleur geen gebrek, zag ook familie Trachanas.

Kefalonia

Genieten van de laatste avond in Gialova

Meneer de Vries heeft een goede tijd gehad in de Peloponnesos. Op de laatste avond besloot hij het strand van Gialova nog even te bezoeken.

Peloponnesos

Een Thais tafereeltje in Pilion

Een tuktuk onder de Griekse olijfbomen in Damouchari zorgde ervoor dat de heer Dijkstra even twijfelde of hij niet in Thailand was beland.

Pilion

Panoramabeeld van Myrtos Beach

De heer Staps heeft zijn vakantie doorgebracht op Kefalonia. Tijdens zijn reis maakte hij dit schitterende panoramabeeld van Myrtos Beach.

Kefalonia

Kleurrijk Kythira

Witte huisjes, blauwe luiken en roze bougainvilles zijn typerend voor Kythira. Mevrouw van den Ende heeft dit voor ons vastgelegd in één kleurrijke foto.

Kythira

De dag beginnen met een duik

Meneer de Decker heeft zijn vakantie doorgebracht op Lefkas. Samen met zijn vrouw was hij er vroeg bij om in Nikiana een duik te nemen tijdens de opkomende zon boven het vasteland.

Lefkas

Zuidelijkste puntje vasteland van Griekenland

De heer de Baere heeft zijn vakantie doorgebracht in de Peloponnesos. Tijdens deze vakantie bezocht hij Lighthouse Tenaro, het meest zuidelijke punt van het vasteland van Griekenland.

Peloponnesos

Het Zagoria gebied in Epiros

In Epiros bevindt zich het Zagoria gebied. Als u een natuurliefhebber bent, is het zeker de moeite waard om hier net zoals Mevrouw Wijckmans een bezoek aan te brengen.


Epiros

Pittoresk Assos

Mevrouw van Eijk-Feenstra bracht het kleurrijke Assos voor ons in beeld.

Kefalonia

Wij willen graag iedereen ontzettend bedanken voor de ingestuurde foto's.

Mocht uw foto uitgekozen zijn in deze selectie, dan maakt u aan het eind van het jaar kans op 5 keer een boek en de jaarprijs: een reischeque t.w.v. € 500.

Stuur uw leukste, mooiste of meest bijzondere foto van uw vakantie in 2021 met Ross Holidays in en maak kans op een van de jaarprijzen!

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten