5 redenen om te na-zomeren

In het najaar nog op vakantie? Ideaal! Wij leggen u graag uit wat het najaar een ideale tijd maakt om op vakantie te gaan naar Griekenland.

Rustige strandwandeling

Het fijne van een vakantie in het najaar is dat de zee heerlijk opgewarmd en het strand minder druk is. Dit is een ideale combinatie. Geen strandliefhebber? Dan toch de moeite waard om een wandeling langs het strand te maken, met de voeten in het water te zitten of in ieder geval een duik te nemen in de golven.

Tijd om te ondernemen

In de maanden september en oktober is de temperatuur precies geschikt om dingen te ondernemen. Niet te warm maar zeker nog aangenaam om buiten te zijn. De natuur zet de laatbloeiers in volle kleuren neer en wilde bloemen staan in overvloed te stralen. Een wandeling is aangenaam. Maar ook een tocht met de auto door de regio of over het eiland is goed te doen.

Eindelijk!

Wanneer u niet gebonden bent aan schoolvakanties, kunt u een vakantie plannen wanneer u wilt. Hierdoor kunt u uw eigen gang gaan en genieten van het zachte klimaat van Griekenland en de rust door het ontbreken van grote aantallen bezoekers.

Perfecte afsluiting van de zomer

Nazomeren in Griekenland is de perfecte manier om de zomer af te sluiten. Een tafel aan zee met een glas ouzo in de hand en net gevangen vis, vers gebakken op uw bord. Als dat niet heerlijk klinkt? Vooral de Grieken zelf zullen uw gezelschap zijn.

Nog even genieten van de zon!

De warme temperaturen houden nog lang aan in Griekenland. De avonden blijven nog lang zwoel en het is een uitstekende manier om energie te verzamelen voor de winter die in Nederland in aantocht is.

Najaarszon

Deel met vrienden of reisgenoten