5 redenen om te na-zomeren

In het najaar nog op vakantie? Ideaal! Wij leggen u graag uit wat het najaar een ideale tijd maakt om op vakantie te gaan naar Griekenland.

Rustige strandwandeling

Het fijne van een vakantie in september is dat de zee opgewarmd is en het strand rustig is. Dat is een goede combinatie toch? Een lange strandwandeling ’s avonds terwijl de zon ondergaat, wie wilt dat nou niet?

Tijd om te ondernemen

In de maanden september en oktober is de kans op een hittegolf kleiner. Dit biedt de ruimte om overdag veel te ondernemen. Met de auto erop uit trekken om in een natuurgebied mooie wandelingen te maken. De laatbloeiers kleuren het landschap weer anders dan in de zomer en het voorjaar.

Eindelijk!

Wanneer je niet gebonden bent aan specifieke data om je vakantie te plannen, kan je dus ook buiten het hoogseizoen op vakantie gaan. Hierdoor kan je lekker je eigen gang gaan en ook eens de nazomer van Griekenland beleven, zonder onverwachtse drukte mee te maken.

Perfecte afsluiting van de zomer

Nazomeren in Griekenland is de perfecte manier om de zomer af te sluiten. Een glas ouzo op het terras met een verse vis op tafel, dat is iets om naar uit te kijken! Het toerisme neemt af en daardoor hoor je ook meer Grieks om je heen praten op vakantie. Hierdoor krijg je toch een beetje meer het gevoel dat je op vakantie bent.

Nog even genieten van de zon!

Een garantie voor het mooiste weer is er nooit, maar het is over het algemeen nog heerlijk warm in deze maanden. Zo kan je nog even genieten van de laatste warme zonnestralen, voordat de kou van de winter weer tegemoet komt.

Last-minutes

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord