Overzicht top 5 van
Home > Klantenservice> Kafenion> Top 5> 5 redenen om in juni naar Griekenland te gaan

In juni naar Griekenland

Voor wie graag de voordelen van een vakantie in het voorjaar combineert met een zomerse temperatuur, is juni een ideale maand om naar Griekenland af te reizen. Graag geven wij u 5 redenen waarom.

Bekijk direct vakanties in juni

Genieten van het Griekse licht

Juni is de maand met de langste dagen. En waar kunt u daar beter van genieten dan in het land waarvan het licht door dichters lyrisch wordt beschreven en dat voor kunstenaars uit de hele wereld een bron van inspiratie vormt. De zonsopgang met de zachte kleuren, het felle middaglicht met de harde schaduwen, de glinstering op het water en de laatste zonnestralen tegen de avond. Vraag een Griek in het buitenland wat hij het meeste mist en grote kans dat hij u antwoordt: het Griekse licht!

Bekijk alle bestemmingen

Watertemperatuur en stranden

Het zeewater heeft een aangename temperatuur bereikt. Er is geen grote dosis moed meer voor nodig om een duik in het heldere water te nemen, maar tegelijkertijd biedt het nog altijd voldoende verkoeling op de warme dagen. De stranden maken zich op voor de zomer; er heerst nog een prettige rust, maar voor de liefhebbers staan de ligbedden en parasols klaar en overal is een hapje en een drankje te verkrijgen.

Stranden van Pilion

Gezellige rust

Rust is betrekkelijk, het kan ergens té rustig zijn of juist gezellig rustig. En dat laatste is nu precies de soort rust die u in juni vindt. U zit beslist niet alleen op een terrasje, maar hoeft ook geen uren op uw frappé te wachten omdat het zo druk is. In de tavernes heerst een levendige sfeer, maar de bediening heeft nog altijd tijd voor een praatje en u hoeft niet te wachten tot er eindelijk een tafeltje vrijkomt.

Tavernes van Plakias

Bezienswaardigheden

Niets vervelender dan in de hete zon in een lange rij aan te moeten sluiten. Niet alleen is juni qua temperatuur een fijne maand om tijdens uw vakantie de omgeving te verkennen, u hoeft zich ook niet voor te bereiden op lange wachttijden en dringende toeristen. U kunt overal op uw gemak rondstruinen en zonder moeite alle bezienswaardigheden bezoeken die nog op uw verlanglijstje staan.

Opgravingen in Messini

Aantrekkelijke prijzen

Het hoogseizoen is nog niet begonnen en dit betekent dat overal nog voordelige prijzen gelden. Zo vangt u twee vliegen in een klap: u geniet tijdens uw vakantie van alle bovenstaande voordelen en dat ook nog eens tegen een aantrekkelijke prijs!

Alle aanbiedingen
Bekijk direct vakanties in juni

Deel met vrienden of reisgenoten