Top 5 stranden van Annet

Annet Hoogenboom heeft ons team versterkt sinds afgelopen voorjaar. Haar kennis van en liefde voor Griekenland was al ruimschoots aanwezig en is in de afgelopen maanden aangevuld. Zo heeft zij veel van onze bestemmingen al bezocht. Hier geeft zij haar top 5 van favoriete stranden aan die zij tot op heden heeft bezocht.

5. Stavrós, West-Kreta

Een heerlijk, mooi zandstrand, gelegen op het schiereiland Akrotíri, ten oosten van Chaniá. Gedeeltes van de film Zorba de Griek zouden hier zijn opgenomen.

4. Voidokiliá, Pelopónnesos

Beschut en “verstopt” achter lage zandduinen maakt het een onvergetelijke indruk. Vanaf het Voidokiliá strand brengt een smal pad je naar de top, naar de oude burcht alwaar je een schitterend uitzicht hebt op de lagune van Giálova, het Divári-strand en de groene heuvels op de achtergrond.

3. Golden Beach, Thassos

Aan de oostkant van het eiland, gelegen bij Skála Panagía, is het heerlijk uitrusten na een mooie wandeling. De bomen, welke tot aan het strand komen, zorgen voor een fijn schaduwrijk plekje op het mooie bijna witte strand.

2. Papa beach, Samos

Het relaxte, beetje hippie-achtig aandoende strand ligt tussen opvallende rotsformaties in en de witte kiezels geven het water een turquoise tint en mooie kleurschakeringen!

1. Chrisi Ammos, Évia

Het unieke aan dit strand is, dat het zich regelmatig verplaatst, als het ware een “wandelende landtong”.

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord