Stefanos' bijzondere reis Lefkas, Ithaki & Kefalonia | 19 dagen vanaf € 1099

Mijn land heeft zoveel mooie dingen te bieden, die u misschien niet direct kunt vinden. Daarom heb ik naar mijn eigen idee, en die ik altijd zelf heb willen maken of al eerder in mijn leven gemaakt heb, bijzondere reizen voor u samengesteld.

19 dagen vanaf € 1099 p.p.

 • Lefkas
 • Lefkas
 • Lefkas
 • Lefkas
 • Lefkas
 • Lefkas
 • Kefalonia, Assos
 • Kefalonia, Meer van Melissani
 • Kefalonia, Meer van Melissani
 • Kefalonia
 • Kefalonia
 • Kefalonia, Sami
/

Bijzondere reis Lefkas, Ithaki & Kefalonia

Ondanks dat de combinatie tussen Lefkas, Ithaki en Kefalonia niet als eerste in gedachten komt, is deze goed te maken. Drie verschillende eilanden met elk een eigen karakter op slechts korte afstand van elkaar. U begint op het eiland Lefkas dat een schitterende kustlijn heeft. U zult verbaasd staan over het azuurblauw van het water aan de westkust en de kleine havenplaatsen aan de oostkust van het eiland. Ondanks dat Lefkas toch inmiddels een naam heeft opgebouwd in het buitenland, weten ook de Grieken dit eiland nog goed te vinden. Bij een tocht langs de oostkust ziet u de Grieken gezellig in het water staan, hoedje op tegen de zon en lekker keuvelend met elkaar een paar meter in de zee. Alleen hun hoofden, met hoed, steekt boven het water uit! Vervolgens gaat u door naar Ithaki. Een klein eiland naast het grotere Kefalonia. Lieflijk, met stranden en het gezellige stadje Vathi. Uw bijzondere reis eindigt op Kefalonia, dat ondanks de grootte van het eiland, toch steeds voelt als een eiland. Bij een rondrit heeft u steeds de bergen aan de ene kant en de zee met prachtige uitzichten aan de andere kant. Het Aenos-gebergte is een schitterend natuurgebied en als u geluk heeft, laten zelfs de wilde paarden zich nog zien. Zij wonen sinds jaren op de berg. Is dit niet het geval, dan is het zeker genieten van het uitzicht dat op vele punten wordt geboden. De natuur is indrukwekkend op Kefalonia. De mensen muzikaal. De sfeer goed. Wat let u om deze combinatie te maken en deze eilanden met hun eigen karakter te ervaren?

Dag 1Dinsdag

Vertrek vanaf Amsterdam naar Preveza. Na aankomst op de luchthaven zult u per transfer naar Huize Zoi in Nikiana op Lefkas worden gebracht. U verblijft hier 7 nachten op basis van logies.

Dag 8Dinsdag

Vandaag zult u via een taxitransfer vanaf Huize Zoi naar de haven van Vasiliki worden gebracht. Vanuit Vasiliki zult u met een bootovertocht naar Fiskardo op Kefalonia gaan.

Vanuit Fiskardo gaat u per boottaxi naar de haven van Frikes op Ithaki. Hier staat een taxitransfer voor u klaar naar Huize Dina in Vathi.

U verblijft 4 nachten in Huize Dina op Ithaki op basis van logies.

Dag 12Zaterdag

Vandaag wordt u per taxitransfer vanaf uw accommodatie naar de haven van Piso Aetos gebracht op Ithaki.

Per boottaxi vertrekt u naar de haven van Sami op Kefalonia. Daar wacht de transfertaxi u om u naar Huize Vangelis in Sami op Kefalonia te brengen.

U verblijft 7 nachten in Huize Vangelis op basis van logies.

Dag 19Zaterdag

Per transfer vertrekt u vandaag vanuit Huize Vangelis naar de luchthaven van Kefalonia voor uw vertrek terug naar Amsterdam

Datum
20-4 t/m 23-10
19 dagen p.p.
€ 1099
keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Wat is bij de prijs inbegrepen?

Vertrek iedere zaterdag van Amsterdam naar Preveza (vanaf 20/04 t/m 23/10).
Transfer van de luchthaven naar Huize Zoi, voor een verblijf van 7 nachten in een studio op basis van logies.
Op dinsdag taxitransfer van Huize Zoi naar de haven van Vasiliki voor de bootovertocht naar Fiskardo op Kefalonia. De bootovertocht naar Kefalonia zit niet bij de prijs inbegrepen.
Bootovertocht van de haven van Fiskardo op Kefalonia naar de haven van Frikes op Ithaki. De bootovertocht naar Ithaki zit niet bij de prijs inbegrepen.
Taxitransfer van haven naar Huize Dina voor een verblijf van 4 nachten in een appprtement B.
Taxitransfer van Huize Dina naar de haven Piso Aetos op Ithaki.
Bootovertocht van de haven van Piso Aetos op Ithaki naar de haven van Sami op Kefalonia. De bootovertocht naar Ithaki zit niet bij de prijs inbegrepen.
Taxitransfer van haven naar Vangelis studio B voor een verblijf van 7 nachten in een studio op basis van logies.
Op zaterdag transfer van de vakantiewoning naar de luchthaven van Kefalonia voor de terugvlucht naar Amsterdam.

Bovenstaande prijs is inclusief vluchten, woningen en transfers. De bootovertocht is niet bij de prijs inbegrepen en kan door ons voor u geregeld worden. Prijzen zijn per persoon, inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag voor Transavia en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling. Wij berekenen € 30,- boekingskosten per boeking. De verplichte bijdrage voor het Calamiteitenfonds bedraagt € 2,50 per boeking (max. 9 personen). Op deze actieprijs zijn geen kortingen of andere acties van toepassing. Deze bijzondere reis is op aanvraag.

Deze prijs is geldig voor alle vertrekdata (vanaf 20/04 t/m 23/10) gedurende seizoen 2021 en gebaseerd op een reis met een bezetting door twee personen. Wilt u deze reis graag alleen of juist met meer dan twee personen deze reis boeken, dan is de prijs op aanvraag. Mocht u graag in een andere woning of kamertype verblijven, dan berekenen wij graag de prijs voor u. Voor iedere datum zijn slechts enkele plaatsen voor deze combinatie bestemd. Vol is vol, dus ben er snel bij.

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten