Een bijzondere reis

Lefkas & Kefalonia, € 899,- p.p.

Alle vertrekdata 2020, vanaf 18 april t/m 19 oktober | 14 dagen

Ondanks dat de combinatie tussen Lefkas en Kefalonia niet als eerste in gedachten komt, is deze goed te maken. Twee verschillende eilanden met elk een eigen karakter op slechts korte afstand van elkaar. U begint op het eiland Lefkas dat een schitterende kustlijn heeft. U zult verbaasd staan over het azuurblauw van het water aan de westkust en de kleine havenplaatsen aan de oostkust van het eiland. Ondanks dat Lefkas toch inmiddels een naam heeft opgebouwd in het buitenland, weten ook de Grieken dit eiland nog goed te vinden. Bij een tocht langs de oostkust ziet u de Grieken gezellig in het water staan, hoedje op tegen de zon en lekker keuvelend met elkaar een paar meter in de zee. Alleen hun hoofden, met hoed, steekt boven het water uit! Vervolgens gaat u door naar Kefalonia, dat ondanks de grootte van het eiland, toch steeds voelt als een eiland. Bij een rondrit heeft u steeds de bergen aan de ene kant en de zee met prachtige uitzichten aan de andere kant. Het Aenos-gebergte is een schitterend natuurgebied en als u geluk heeft, laten zelfs de wilde paarden zich nog zien. Zij wonen sinds jaren op de berg. Is dit niet het geval, dan is het zeker genieten van het uitzicht dat op vele punten wordt geboden. De natuur is indrukwekkend op Kefalonia. De mensen muzikaal. De sfeer goed. Wat let u om deze combinatie te maken en beide eilanden met hun eigen karakter te ervaren?

Wat is bij de prijs inbegrepen?

Vertrek iedere zaterdag van Amsterdam naar Preveza (vanaf 18/04 t/m 19/09).
Transfer van de luchthaven naar Huize Zoi, voor een verblijf van 6 nachten in een studio op basis van logies.
Taxitransfer van Huize Zoi naar de haven van Nidri voor de bootovertocht naar Kefalonia. De bootovertocht naar Kefalonia zit niet bij de prijs inbegrepen.
Taxitransfer van haven naar Vangelis studio B voor een verblijf van 7 nachten in een studio op basis van logies.
Op vrijdag transfer van de vakantiewoning naar de luchthaven van Kefalonia voor de terugvlucht naar Amsterdam.

Deze prijs is geldig voor alle vertrekdata (vanaf 18/04 t/m 19/09) gedurende seizoen 2020 en gebaseerd op een reis met een bezetting door twee personen. Wilt u deze reis graag alleen of juist met meer dan twee personen deze reis boeken, dan is de prijs op aanvraag. Mocht u graag in een andere woning of kamertype verblijven, dan berekenen wij graag de prijs voor u. Voor iedere datum zijn slechts enkele plaatsen voor deze combinatie bestemd. Vol is vol, dus ben er snel bij.

€ 899,- p.p.

Bovenstaande prijs is inclusief vluchten, woningen en transfers. De bootovertocht is niet bij de prijs inbegrepen en kan door ons voor u geregeld worden. Prijzen zijn per persoon, inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag voor Transavia en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling. Wij berekenen € 30,- boekingskosten per boeking. De verplichte bijdrage voor het Calamiteitenfonds bedraagt € 2,50 per boeking (max. 9 personen). Op deze actieprijs zijn geen kortingen of andere acties van toepassing.

Aanvragen

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord