ToPalio

In het Grieks staat ToPalio voor ‘het oude’. Voor vele jaren was deze ruimte de opslagruimte van olijfolie van de familie. In 2019 is het omgetoverd tot een comfortabel appartement, dat sfeervol is ingericht. Het ligt aan de rand van Lakka, centraal ten opzichte van de haven en de stranden van Lakka. Bij de verbouwing tot een appartement is het oude, houten plafond in de traditionele staat bewaard gebleven. Tevens zijn de karakteristieken van de architectuur van Paxos in stand gehouden. Kortom, u geniet hier van een comfortabel en traditioneel verblijf.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Het appartement is geschikt voor 2 tot 3 personen, waarvan de derde persoon een kind tot maximaal 12 jaar. Er is een woonkamer met een zithoek waarvan de bank tevens als slaapplaats dient voor de eventuele derde persoon (kind), een open keuken met eethoek, slaapkamer met een tweepersoonsbed, badkamer met douche en toilet en er is een terras.

Het appartement beschikt over airconditioning, die niet bij de prijs is inbegrepen, televisie en wifi. Het ontbijt is inclusief en wordt geserveerd in de Seafront bar in Lakka. De schoonmaak is tweemaal per week. Dan worden ook de handdoeken gewisseld. Bedlinnen wordt eenmaal per week gewisseld.

De afstand naar de haven van Lakka is 200 meter, waar tavernes en winkeltjes zijn. Een supermarkt is op 50 meter afstand van ToPalio. Op Bij Lakka zijn verschillende stranden die makkelijk te voet bereikbaar zijn.


Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

ToPalio op de kaart

Autohuur

Op Paxos bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk

Wandelen

Paxos kent een prachtige natuur die zich uitstekend leent voor een wandeling. Griekenland kent vele hoogteverschillen, dus een goede conditie en stevig schoeisel zijn aan te raden.

Bekijk
Lakka
Paxos

Prijzen ToPalio

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

VakantiewoningVakantiewoning
TransferTransfer

Tijdens deze vakantie is de transfer van het vliegveld naar de vakantiewoning en terug inbegrepen.

Telefonische hostess serviceTelefonische hostess service

Tijdens deze vakantie verlenen wij u een telefonische hostessservice gedurende de gehele reis.

Inclusief ontbijtInclusief ontbijt

Bij deze vakantie is het ontbijt inbegrepen.

BootovertochtBootovertocht

Bij deze vakantie is de bootovertocht inclusief

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten