ToPalio

In het Grieks staat ToPalio voor ‘het oude’. Voor vele jaren was deze ruimte de opslagruimte van olijfolie van de familie. In 2019 is het omgetoverd tot een comfortabel appartement dat sfeervol is ingericht en heel centraal gelegen is ten opzichte van de haven van Lakka. Het houten plafond is in de oude staat en wel 60 jaar oud. Bij de verbouwing zijn de karakteristieken van de architectuur van Paxos in stand gehouden.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Het appartement is geschikt voor 2 personen plus een kind van maximaal 12 jaar. Er is een woonkamer met een zithoek waarvan de bank als slaapplaats dient voor eventuele kind, een open keuken, slaapkamer met een tweepersoonsbed, badkamer met douche en toilet en er is een terras. Het ontbijt is inclusief en wordt geserveerd in de Seafront bar in Lakka.

Het appartement beschikt over airconditioning, die niet bij de prijs is inbegrepen, televisie en wifi. Het is slechts 2 minuten lopen naar de haven van Lakka, waar tavernes en winkeltjes zijn.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

ToPalio op de kaart

Autohuur

Op Paxos bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk

Wandelen

Paxos kent een prachtige natuur die zich uitstekend leent voor een wandeling. Griekenland kent vele hoogteverschillen, dus een goede conditie en stevig schoeisel zijn aan te raden.

Bekijk
Lakka
Paxos

Prijzen ToPalio

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

VakantiewoningVakantiewoning
TransferTransfer

Tijdens deze vakantie is de transfer van het vliegveld naar de vakantiewoning en terug inbegrepen.

Telefonische hostess serviceTelefonische hostess service

Tijdens deze vakantie verlenen wij u een telefonische hostessservice gedurende de gehele reis.

Inclusief ontbijtInclusief ontbijt

Bij deze vakantie is het ontbijt inbegrepen.

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Exclusief € 37,50 boekingskosten en een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.
  • Inclusief bootovertocht.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief toeristenbelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten