Home > Vakanties > Appartementen > Zuid-Kreta > Huize Eleonas

Huize Eleonas

Gelegen in de heuvels van Plakias, rustig in een landelijke omgeving en toch op loopafstand van het dorp. De hellende weg loopt tussen de olijfbomen en brengt u bij het trapsgewijs gebouwde huis. Het laatste stukje is wat steiler en brengt u bij de woning op de onderste etage van de eigenaren. Wij hebben hier voor u vier eenvoudige appartementen gecontracteerd. De landelijke sfeer van de ligging is ook terug te vinden in de inrichting van deze appartementen.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Knus
Tussen de olijfbomen

Appartement type A is geschikt voor 2 tot 4 personen en bevindt zich op de bovenste etage. De woonkamer heeft een keukenhoek met eethoek. Er is een sofa die als slaapplaats voor de derde en vierde persoon kan fungeren. De slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden. Aan deze kamer grenst een klein balkon. De badkamer beschikt over een douche en toilet. Buitenom gaat een trapje van een paar treden naar het grote terras met schitterend uitzicht over de heuvels en het dorp Plakias en de zee.

Appartement type B is geschikt voor 2 tot 3 personen en is gelegen op een tussenetage. Deze is iets kleiner dan type C en heeft in de woonkamer slechts een sofa staan. De slaapkamer is door een boog en enkele treden van de woonkamer gescheiden. Vanuit de slaapkamer bereikt men het balkon via een aantal treden. Uiteraard ontbreekt een zitje hier niet en het balkon heeft hetzelfde uitzicht als dat van type A.

Appartement type C is geschikt voor 2 tot 4 personen en is gelegen op een tussenetage. De woonkamer is door middel van een eetbar met krukken gescheiden van de keuken. Er staan een tafel met stoelen en twee sofa’s die een slaapplaats bieden aan de derde en vierde persoon. Het ruime slaapgedeelte is van de woonkamer gescheiden door een boog en is enkele treden hoger gelegen. Hier staan twee eenpersoonsbedden. De badkamer heeft een douche en toilet. Het balkon met zitje grenst direct aan de slaapkamer en heeft ook uitzicht op zee.

Appartement type D is tevens gelegen op een tussenverdieping en is geschikt voor 2 tot 3 personen. Het beschikt over een woonkamer met een sofa als slaapplaats voor de eventuele derde persoon. Er staat een eethoek en er is een apart keukentje. De slaapkamer is door een boog gescheiden van de woonkamer en er staan twee eenpersoonsbedden. Het terrasje bereikt men via de openslaande deuren vanuit de woonkamer. Vanaf hier leiden enkele treden naar een groter balkon met zitje en zicht op de olijfboomgaarden.

Huize Eleonas beschikt over airconditioning, die niet bij de prijs is inbegrepen, en wifi.

Schoonmaak en wisseling van handdoeken is driemaal per week terwijl de lakens tweemaal per week verwisseld worden.

De afstand naar het dorp is 250 meter en naar het strand is het 400 meter.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Beleef Huize Eleonas 360 graden

Huize Eleonas op de kaart

Autohuur

Op Zuid-Kreta bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk

Wandelen

Zuid-Kreta leent zich uitstekend om te wandelen. In samenwerking met ons agentschap hebben wij een interessant wandelprogramma voor u samengesteld. Op deze wijze maakt u kennis met het prachtige landschap en de geweldige vergezichten. Een Engelstalige, ervaren gids begeleidt de tochten in kleine groepen en weet veel te vertellen over wat u allemaal te zien krijgt.

Bekijk
Plakias
Zuid-Kreta

Prijzen Huize Eleonas

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

VakantiewoningVakantiewoning
TransferTransfer

Tijdens deze vakantie is de transfer van het vliegveld naar de vakantiewoning en terug inbegrepen.

Hostess serviceHostess service

Tijdens deze vakantie is er een Nederlands sprekende hostess op de bestemming aanwezig.

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Bij deze vakantie krijgen alle kinderen tot 12 jaar op reguliere prijzen 20% kinderkorting. Deze korting wordt pas na het afronden van de online boeking voor u berekend.
  • Exclusief € 37,50 boekingskosten en een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief toeristenbelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten