Onze Epiros specialisten helpen u graag verder op weg. Bel ons gerust.

Wandelen in Epiros

Omdat de omgeving van Parga zo geschikt is voor het maken van een wandeling, hebben wij in samenwerking met ons agentschap I.T.S. een wandelarrangement voor u samengesteld waarin u onder de begeleiding van een ervaren, Engelstalige gids mooie routes wandelt. U wordt op alle dagen naar het beginpunt van de wandeling en weer terug naar Parga gebracht. Iedereen die beschikt over een gemiddelde tot goede conditie kan deelnemen aan deze wandelroutes.

Video van Epiros

Dag 1 Aankomt in Parga

Dag 2Rustdag

Dag 3 Rustdag

Dag 4 Ali Pasja Burcht - Parga

We starten de wandeling van vandaag bij de burcht van Ali Pasja, gelegen boven het bergdorp Anthoussa. Vanaf hier is er overigens een geweldig uitzicht. Na de ruïnes bezocht te hebben gaat onze wandeling bergafwaarts richting Parga. Het gebied is rijk aan olijfbomen en we passeren enkele andere ruïnes en een oude watermolen. Vervolgens komt de burcht van Parga in zicht waar de tocht eindigt.
Wandeluren: 2,5

Dag 5 Anthoussa - Agios Sostis - Sarakiniko

Vandaag starten we de dag met de transfer vanaf Parga naar het Valtos strand in Parga. Hier start de wandeling richting Agios Sostis, dat beneden aan de kust gelegen is. Het kerkje dat in de rotsen is gebouwd en het landschap met uitzicht over zee vormen hier een prachtig geheel. Daarna lopen we door naar het strand van Sarakinko waar voor de liefhebbers de mogelijkheid bestaat een duik te nemen in het verfrissende water.
Wandeluren: 2,5

Dag 6 Rustdag

Dag 7 Souli - Acheron

De route van vandaag ligt iets verder van huis dan de vorige twee dagen. Maar een belevenis is het zeker. We gaan naar een prachtig gebied met natuur en water. We volgen de rivier en u zult ogen te kort komen om al het natuurschoon in u op te nemen. Uiteraard is ook hier de mogelijkheid om een verfrissende duik te nemen in het koele water. Daarna is er nog tijd om gebruik te maken van een lunch aan het water.
Wandeluren: 3

Dag 8Transfer

Transfer naar de luchthaven voor uw terugreis naar Nederland of naar een van de vakantiewoningen uit ons aanbod in Parga of op Lefkas of Corfu voor een verlenging.

5 mei19 mei2 juni1 september22 september
Aanbieding € 70 Beschikbaar € 89 Beschikbaar € 89 Beschikbaar € 89 Beschikbaar € 89
prijs Reguliere prijs
prijs Op aanvraag
prijs Aanbieding
Vol

Algemene voorwaarden wandelen

• Begeleiding door ervaren, Engelstalige gids.
• Prijs per persoon inclusief 3 wandeldagen met vervoer vanuit Parga naar het beginpunt van de wandeling en terug.
• Minimum deelname 6, maximum 15 personen. Bij onvoldoende deelname wordt u uiterlijk 4 weken voor aanvang van de reis geïnformeerd over het niet doorgaan ervan.
• Moeilijkheidsgraad op dag 1: A, dag 2: A en dag 3: B
• De transfertijden zijn op dag 1: 30 minuten heen, dag 2: 30 minuten heen en terug en dag 3: 1,5 uur heen en 1 uur terug.
• Errata: de wandeldagen zijn gewijzigd van maandag, dinsdag en donderdag naar dinsdag, woensdag en vrijdag
• Exclusief lunch

Volledige voorwaarden wandelen

Interesse?

Wilt u graag gaan wandelen op deze bestemming? Een wandelarrangement in Epiros boekt u eenvoudig in stap 1 bij het online boeken van een accommodatie op een van de startdata van wandelarrangementen. U kunt ook telefonisch een wandelarrangement boeken of voer onderstaand reserveringsverzoek in.

Reserveringsverzoek

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord