Terug naar Messinia - Peloponnesos
Home > Messinia - Peloponnesos > De dorpen van Messinia - Peloponnesos

De dorpen van Messinia - Peloponnesos

Peloponnesos wordt niet voor niets de bakermat van Griekenland genoemd. De oneindige stranden, het culturele erfgoed en de prachtige mythische verhalen zijn kenmerkend voor de Peloponnesos. Al wandelend door de verschillende dorpen ziet u dit ook terug. Of u nu een levendige plaats met vele tavernes als Stoupa bezoekt, of de rust in Agios Nikolaos, laat u verrassen door de diversiteit die de Peloponnesos te bieden heeft.

1. Gialova

Het dorp Gialova ligt midden in de natuur op zes kilometer van Pylos. Het dorp is klein en gemoedelijk met aan de waterkant enkele gezellige tavernes.

Bekijk

2. Stoupa

Het dorp Stoupa op de Peloponnesos is een gezellig dorp met een zandstrand dat langzaam afloopt in de zee. De stad is gebouwd in de stijl van Mani.

Bekijk

3. Kardamili

Het dorp Kardamili op de Peloponnesos is karakteristiek van aard. De huizen zijn gebouwd in de stijl van Mani. Het landschap is er weelderig begroeid met voornamelijk olijfbomen.

Bekijk

4. Agios Nikolaos

De plaats Agios Nikolaos ligt ten zuiden van Stoupa. In Agios Nikolaos bevinden zich enkele cafés en tavernes met terrasjes.

Bekijk

Interactieve kaart

Open interactieve kaart

Accommodaties op Messinia - Peloponnesos

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten