Overzicht top 5 van
Home > Klantenservice> Kafenion> Top 5> 5 redenen om 3 weken naar Griekenland te gaan

3 weken naar Griekenland

Extra lang ontspannen en ontdekken voor een gunstige prijs klinkt misschien onwerkelijk, maar is nu mogelijk met onze 3-weekse aanbiedingen. Wellicht heeft u geen redenen nodig om 3 weken lang de Griekse zon op te zoeken, toch willen we u graag vertellen waarom wij een lange vakantie aanraden. Hieronder leggen wij onze 5 redenen uit.

Bekijk de aanbiedingen

Volledig ontspannen

Veel mensen hebben na aankomst op bestemming eerst een periode van aanpassing nodig. Even helemaal het hoofd leegmaken, oude patronen doorbreken, het uitvinden van het hoe en wat ter plaatse en wennen aan een nieuw ritme. Bij een 3-weekse vakantie kunt u hier niet alleen rustig de tijd voor nemen, maar u kunt hier ook nog een flink aantal dagen de vruchten van plukken. Resultaat: ontspanning ten top en u gaat als herboren weer naar huis.

Stranden Kefalonia

Goede balans tussen ondernemen en uitrusten

Zoals veel mensen heeft u vast ook wel een lijstje met bezienswaardigheden die u tijdens uw vakantie graag wilt bezoeken. Of misschien bent u sportief aangelegd en heeft u een lijstje met activiteiten die u graag wilt ondernemen. Een vakantie zou echter geen vakantie zijn zonder de nodige rustdagen waarop alles mag en niets hoeft. Tijdens een 3-weekse vakantie loopt u zichzelf niet snel voorbij en heeft u ruim de tijd om zowel het nodige te ondernemen als een aantal dagen heerlijk niets te doen.

Bezienswaardigheden Peloponnesos

Vertrouwd raken met de Griekse taal

U kent dat gevoel vast wel: u doet uw best een beetje Grieks te leren en net waar u iets meer begint te verstaan, een paar zinnetjes onder de knie heeft gekregen en wellicht voor het eerst een praatje heeft aangeknoopt met een vriendelijke local, loopt uw vakantie ten einde. De kans is groot dat u een volgende keer dan weer opnieuw bij af moet beginnen. Een 3-weekse vakantie geeft u niet alleen de tijd meer vertrouwd met de taal te raken, maar met een beetje moeite legt u eveneens een goede basis voor de volgende vakantie!

Een woordje grieks

Voldoende tijd voor de Griekse keuken

Hoe verleidelijk is het om elke keer wanneer u in Griekenland bent de gerechten te bestellen waar u iedere vakantie weer naar uitkijkt. Die overheerlijke kolokythokeftedes, een saganaki, gegrilde inktvis, dat alles wilt u tijdens uw vakantie natuurlijk niet missen. Maar de Griekse keuken heeft nog zoveel meer te bieden! Een 3-weekse vakantie geeft u genoeg tijd om naast uw lievelingsgerechten ook eens een totaal onbekend gerecht te bestellen. Niet lekker? Dan heeft u gelukkig nog meer dan genoeg dagen om in uw vertrouwde taverne opnieuw uw lievelingsgerecht te bestellen.

Griekse gerechten

Voordelige prijzen

Een 3-weekse vakantie is relatief goedkoper; u heeft maar één heen-en terugvlucht en er gelden gunstiger prijzen. Hoe langer hoe goedkoper. Daarbij hebben wij nu ook onze 3-weekste vakanties extra scherp geprijsd! Dat is lang genieten en ontspannen tegen een extra goede prijs!

Alle aanbiedingen
Alle vakanties

Deel met vrienden of reisgenoten