Een bijzondere reis

West-Kreta & Kythira, € 799,- p.p.

Alle vertrekdata 2020, vanaf 17 april t/m 18 september | 14 dagen

Ineens dacht ik aan jaren geleden. Ik maakte een reis van Kythira naar Kreta en bedacht hoe leuk dat was. Ik wil u ook de mogelijkheid bieden dit te doen en dit plezier te beleven. Door deze bootverbinding is het mogelijk om het authentieke Kythira te combineren met het interessante Kreta. Iedere donderdag gaat er een boot van Kastelli Kissamos op West-Kreta naar Diakofti op Kythira. Door deze combinatie maakt u kennis met de sfeer van Griekenland van de jaren '50 op Kythira en het cultureel veelzijdige Kreta. Wat mij betreft is Chania de mooiste stad van Griekenland en biedt aan de cultuurliefhebber tal van ontdekkingen. Ook de kloosters op Akrotiri zijn een bezoek zeker waard. En wat te denken van de uitgestrekte stranden van Gramvousa, Balos en Elafonissi, ook wel de Malediven van Griekenland genoemd.

Wat is inbegrepen bij de prijs?

Vertrek iedere vrijdag van Amsterdam naar Chania op West-Kreta (vanaf 17/04 t/m 18/09).
Transfer naar Huize Katsikoulakis (studio) in Kamisiana voor een verblijf van 6 nachten.
Op donderdag transfer naar de haven van Kissamos voor de bootovertocht naar Kythira (overtocht niet bij de prijs inbegrepen).
Transfer van de haven naar Huize Evi (beneden studio) of Huize Filira (studio A) in Agia Pelagia voor een verblijf van 7 nachten.
Transfer naar de luchthaven van Kythira voor de terugvlucht naar Amsterdam.

Deze prijs is per persoon, geldig voor de genoemde vertrekdata (vanaf 17/04 t/m 18/09) in 2020 en gebaseerd op een reis met een bezetting door twee personen. Wilt u deze reis graag alleen of juist met meer dan twee personen deze reis boeken, dan is de prijs op aanvraag. Mocht u graag in een ander kamertype verblijven, dan kan dat tegen meerprijs. Voor iedere datum zijn er enkele plaatsen voor deze combinatie bestemd. Vol is vol, dus ben er snel bij.

€ 799,- p.p.

Bovenstaande prijs is inclusief vluchten, woningen en transfers. De bootovertocht is niet bij de prijs inbegrepen en kan door ons voor u geregeld worden. Prijzen zijn per persoon, inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag voor Transavia en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling. Wij berekenen € 30,- boekingskosten per boeking. De verplichte bijdrage voor het Calamiteitenfonds bedraagt € 2,50 per boeking (max. 9 personen). Op deze actieprijs zijn geen kortingen of andere acties van toepassing.

Aanvragen

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord