Stefanos' bijzondere reis Kea, Athene en Argolis

Deze combinatie van vasteland en een eiland is wat mij betreft een perfecte manier om de sfeer van Griekenland goed te ervaren. Zeker met deze twee bestemmingen omdat deze niet doorsnee te noemen zijn. Heeft u al veel van Griekenland gezien, dan durf ik de weddenschap bijna aan te gaan, dat deze twee bestemmingen nog ontbreken op uw lijstje. Met de Grieken en tussen de Grieken is hier zeker de issue. Het tussentijds bezoek aan Athene is altijd een topper. Als u terugkomt van deze reis heeft u alle aspecten ervaren die een vakantie tot een ervaring maken.

16 dagen vanaf € 1179 p.p.
 • Acropolis, Athene
 • Athene
 • Athene
 • Ermioni
 • Ermioni
 • Ermioni
 • Epidavros
 • Epidavros
 • Nafplion
 • Nafplion
 • Kea
 • Zonsondergang Kea
/

Bijzondere reis Kea, Athene & Argolis | 16 dagen vanaf € 1179 p.p.

Kea is een eiland waar de Grieken graag komen. U bent er snel met de boot en als u op het eiland bent is het Griekse leven een dagelijks gebeuren. Wandelen kan prima op het eiland. Er zijn diverse wandelpaden en 's avonds strijkt u neer bij een taverne aan het water. Athene heeft teveel om op te noemen. Geen zin om het zelf te gaan ontdekken? Boek dan een stadswandeling met een Nederlandse gids. Zij laat u de mooiste plekken van de stad zien, die niet voor de hand liggen. Wijk af van de standaard. Daarna door naar Argolis, de deur naar het verleden. Terwijl u verblijft in het gemoedelijk Sunny Garden, heeft u de mogelijkheid om de cultuur in de directe omgeving te ontdekken. Breng een bezoek aan Epidavros, Mycene, Nafplion, Kanaal van Korinthos en Argos. En hier houdt het nog niet op. Wat u maar wil, het ligt binnen uw bereik.

Dag 1Maandag

Vandaag vertrekt u vanaf Amsterdam naar de luchthaven van Athene waar u direct uw huurauto categorie A (Citroen C1 of soortgelijk) in ontvangst neemt. U vertrekt met de auto naar de haven voor de overtocht naar Kea. Op Kea verblijft u 5 nachten in Huize Cavo Perlevos op basis van Logies.

Dag 7Maandag

Vandaag verlaat u het eiland Kea en rijdt u naar de haven voor de bootovertocht naar Athene. In Athene verblijft u twee nachten in een hotel in het centrum van de stad op basis van logies en ontbijt.

Dag 9Woensdag

Vandaag vertrekt u uit Athene en rijdt u naar de provincie Argolis op de Peloponnesos. In Argolis verblijft u 8 nachten in Huize Sunny Garden op basis van logies

Dag 16Donderdag

Vandaag vertrekt u vanaf Huize Sunny Garden naar de luchthaven van Athene. Na inlevering van de huurauto vliegt u terug naar Amsterdam.

Datum
20-04 t/m 08-06
31-08 t/m 28-09
Per persoon
€ 1179
€ 1179
keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Bovenstaande prijs is inclusief vlucht, genoemde woningen, autohuur en transfers. Prijzen zijn per persoon, inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag voor Transavia en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling. Wij berekenen € 30,- boekingskosten per boeking. De verplichte bijdrage voor het Calamiteitenfonds bedraagt € 2,50 per boeking (max. 9 personen). Op deze prijs zijn geen kortingen of andere acties van toepassing. Deze bijzondere reis is op aanvraag.

Wat is bij de reis inbegrepen?

Vlucht Amsterdam naar Athene. Vertrek iedere maandag (vanaf 20/04 t/m 08/06 en 31/08 t/m 28/09).
Ontvangst van de huurauto categorie A (Citroen C1 of soortgelijk).
Vertrek naar de haven voor de bootovertocht naar Kea (niet inbegrepen bij prijs).
Verblijf op Kea voor 5 nachten in een studio van Huize Cavo Perlevos op basis van logies.
Na een week naar de haven van (Kea) voor de bootovertocht naar Athene (niet bij de prijs inbegrepen).
Verblijf in Athene voor 2 nachten in een hotel in het centrum op basis van logies en ontbijt. Met de huurauto rijdt u naar de provincie Argolis op de Peloponnesos.
Verblijf in Argolis voor 8 nachten in een studio van Huize Sunny Garden op basis van logies.
Op de laatste dag inlevering van de huurauto bij de luchthaven van Athene.

Optioneel is de stadswandeling in Athene onder begeleiding van een Nederlandstalige gids (niet bij de prijs inbegrepen).

Kea is ook in te wisselen voor een verblijf op Andros, Tinos, Kythnos of Syros. Prijzen zijn op aanvraag.

Deze prijs is geldig voor de genoemde vertrekdata gedurende 2020 en gebaseerd op een reis met een bezetting door twee personen. Wilt u deze reis graag alleen of juist met meer dan twee personen boeken, dan is de prijs op aanvraag. Mocht u graag in een ander kamertype verblijven, dan kan dat tegen meerprijs. Voor iedere datum zijn er enkele plaatsen voor deze combinatie bestemd. Vol is vol, dus ben er snel bij.

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord