Stefanos' bijzondere reis Kea, Athene en Argolis

Deze combinatie van vasteland en een eiland is wat mij betreft een perfecte manier om de sfeer van Griekenland goed te ervaren. Zeker met deze twee bestemmingen omdat deze niet doorsnee te noemen zijn. Heeft u al veel van Griekenland gezien, dan durf ik de weddenschap bijna aan te gaan, dat deze twee bestemmingen nog ontbreken op uw lijstje. Met de Grieken en tussen de Grieken is hier zeker de issue. Het tussentijds bezoek aan Athene is altijd een topper. Als u terugkomt van deze reis heeft u alle aspecten ervaren die een vakantie tot een ervaring maken.

Vanaf € 899 p.p.

 • Acropolis, Athene
 • Athene
 • Athene
 • Ermioni
 • Ermioni
 • Ermioni
 • Epidavros
 • Epidavros
 • Nafplion
 • Nafplion
 • Kea
 • Zonsondergang Kea
/

Bijzondere reis Kea, Athene & Argolis | vanaf € 899 p.p.

Kea is een eiland waar de Grieken graag komen. U bent er snel met de boot en als u op het eiland bent is het Griekse leven een dagelijks gebeuren. Wandelen kan prima op het eiland. Er zijn diverse wandelpaden en 's avonds strijkt u neer bij een taverne aan het water. Athene heeft teveel om op te noemen. Geen zin om het zelf te gaan ontdekken? Boek dan een stadswandeling met een Nederlandse gids. Zij laat u de mooiste plekken van de stad zien, die niet voor de hand liggen. Wijk af van de standaard. Daarna door naar Argolis, de deur naar het verleden. Terwijl u verblijft in het gemoedelijk Sunny Garden, heeft u de mogelijkheid om de cultuur in de directe omgeving te ontdekken. Breng een bezoek aan Epidavros, Mycene, Nafplion, Kanaal van Korinthos en Argos. En hier houdt het nog niet op. Wat u maar wil, het ligt binnen uw bereik.

Dag 1Maandag

Vandaag vertrekt u vanaf Amsterdam naar de luchthaven van Athene waar u direct uw huurauto categorie A (Citroen C1 of soortgelijk) in ontvangst neemt. U vertrekt met de auto naar de haven voor de overtocht naar Kea. Op Kea verblijft u 3 nachten in Huize Cavo Perlevos in Otzias op basis van Logies.

Dag 4Donderdag

Vandaag verlaat u het eiland Kea en rijdt u naar de haven voor de bootovertocht naar Athene. In Athene verblijft u twee nachten in een hotel in het centrum van de stad op basis van logies en ontbijt. U kunt hier optioneel een Stadswandeling maken.

Dag 6Zaterdag

Vandaag vertrekt u uit Athene en rijdt u naar de provincie Argolis op de Peloponnesos. In Argolis verblijft u 4 nachten in Sunny Garden in Palea Epidavros op basis van logies

Dag 10Woensdag

Vandaag vertrekt u vanaf Huize Sunny Garden naar de luchthaven van Athene. Na inlevering van de huurauto vliegt u terug naar Amsterdam.

Datum
19-04 t/m 07-07
30-08 t/m 27-10
10 dagen p.p.
€ 899
€ 899
keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Wat is bij de reis inbegrepen?

Vlucht Amsterdam naar Athene. Vertrek iedere maandag (vanaf 19/04 t/m 07/07 en 30/08 t/m 27/10).
Ontvangst van de huurauto categorie A (Citroen C1 of soortgelijk).
Vertrek naar de haven voor de bootovertocht naar Kea (niet inbegrepen bij prijs).
Verblijf op Kea voor 3 nachten in een studio van Huize Cavo Perlevos op basis van logies.
Na een week naar de haven van (Kea) voor de bootovertocht naar Athene (niet bij de prijs inbegrepen).
Verblijf in Athene voor 2 nachten in een hotel in het centrum op basis van logies en ontbijt. Met de huurauto rijdt u naar de provincie Argolis op de Peloponnesos.
Verblijf in Argolis voor 4 nachten in een studio van Huize Sunny Garden op basis van logies.
Op de laatste dag inlevering van de huurauto bij de luchthaven van Athene.

Extra opties
> Optioneel is de stadswandeling in Athene onder begeleiding van een Nederlandstalige gids (niet bij de prijs inbegrepen).
> Kea is ook in te wisselen voor een verblijf op Andros, Tinos, Kythnos of Syros. Prijzen zijn op aanvraag.
> Deze bijzondere reis is ook te maken in 17 en 24 dagen. Prijzen zijn op aanvraag.

Deze prijs is geldig voor de genoemde vertrekdata gedurende 2021 en gebaseerd op een reis met een bezetting door twee personen. Wilt u deze reis graag alleen of juist met meer dan twee personen boeken, dan is de prijs op aanvraag. Mocht u graag in een ander kamertype verblijven, dan kan dat tegen meerprijs. Voor iedere datum zijn er enkele plaatsen voor deze combinatie bestemd. Vol is vol, dus ben er snel bij.

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten