Home > Vakanties > Villa's > Ithaki > Arethousa Cottage

Arethousa Cottage

In een landelijke omgeving net buiten Vathi, heeft de eigenaar twee woningen gebouwd. Hij woont zelf ook op het terrein. Gezamenlijk heten de huisjes Dendra Cottages. Ze hebben prachtig uitzicht over de omliggende heuvels en olijfbomen en zijn in cottage stijl gebouwd. Arethousa cottage is een van de woningen en beschikt over een privé zwembad.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Arethousa cottage is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen (max. 12 jaar). In de woonkamer bevindt zich een zithoek waarvan de bank dient als slaapplaats voor de eventuele derde en vierde persoon, mits kinderen van maximaal 12 jaar, en er is een eethoek. Er is een open keuken met een vaatwasser. Tevens is er op deze verdieping een badkamer met douche en toilet. Een houten trap leidt naar de vide waar zich het slaapgedeelte bevindt met tweepersoonsbed. De villa is bereikbaar via enkele treden en aan de voorzijde is een terras. Arethousa cottage beschikt over een privé zwembad met rondom een terras met ligbedden. Tevens is er een overdekt gedeelte en een barbecue.

De cottage beschikt over televisie, wifi en airconditioning, die bij de prijs is inbegrepen. De schoonmaak en de wisseling van het bedlinnen vinden tweemaal in de week plaats en de handdoeken worden drie keer in de week gewisseld.

De afstand naar het Dexa-strand is 1300 meter en Vathi met verschillende winkels en tavernes ligt op 1900 meter afstand van Dendra Cottages.

Bekijk ook Amalthia Cottage
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Beleef Arethousa Cottage 360 graden

Arethousa Cottage op de kaart

Autohuur

Op Ithaki bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk

Wandelen

Ithaki kent een prachtige natuur die zich uitstekend leent voor een wandeling. Griekenland kent vele hoogteverschillen, dus een goede conditie en stevig schoeisel zijn aan te raden.

Bekijk
Vathi
Ithaki

Prijzen Arethousa Cottage

info_outline Reguliere prijzen worden inclusief kortingen getoond.
Klik op een prijs om uw voordeel te zien en te boeken

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

VakantiewoningVakantiewoning
AutoAuto

Bij deze vakantie is een auto inclusief. De auto ontvangt u bij aankomst op de luchthaven en levert u ook weer in op de luchthaven als u vertrekt.

Telefonische hostess serviceTelefonische hostess service

Tijdens deze vakantie verlenen wij u een telefonische hostessservice gedurende de gehele reis.

  • Inclusief 10 kg handbagage
  • Exclusief € 30 boekingskosten en verplichte bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief toeristenbelasting. Prijzen zijn onder voorbehoud, voor de meest actuele prijs klikt u op de prijsbutton.

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord