De 10 mooiste inzendingen fotowedstrijd oktober 2021

Voor de fotowedstrijd van oktober 2021 zijn veel leuke, mooie, bijzondere foto’s ingestuurd. Uit alle inzendingen hebben wij 10 foto's geselecteerd die we graag in het zonnetje zetten.

Over de brug bij Preveli

Mevrouw Peeten heeft genoten van haar mooie tijd in het zuiden van Kreta. Onderweg naar Moni Preveli kwam ze deze oude brug tegen.

Zuid-Kreta

Sportief op Skopelos

Skopelos is een uitstekend eiland voor de rustzoeker. Maar om de rust te vinden, hoeft u zelf niet stil te zitten! Mevrouw Arentze maakte een mooie tocht over het water met de kayak en werd getrakteerd op een serene zonsondergang.

Skopelos

De rotsen van Lefkas

Mevrouw van Hofwegen koestert mooie herinneringen aan de vakantie naar Lefkas. Deze foto werd in het meest zuidelijke puntje van Lefkas gemaakt en zal voor altijd bewaard worden.

Lefkas

Tegen de berg Pilion

Familie Vroegop ging dit jaar op vakantie naar Pilion. Genieten in het groen. Een bezoek aan Makrinitsa hoorde daar uiteraard ook bij. Het dorp dat tegen de bergen aan lijkt geplakt. Het leverde deze mooie foto op!

Pilion

Schilderij of taverne in Koroni

Mevrouw Welcker en meneer Kottink gingen graag op pad tijdens hun vakantie op de Peloponneos. In het mooie Koroni troffen deze kleurrijke taverne Kouzina Tis Marantas aan. Een echte muurschildering.

Peloponnesos

Iedereen wil nu op Kefalonia zijn

Meneer en mevrouw Sträter wisten het zeker, hier wil iedereen liggen! Volgens ons klopt dat helemaal, en ook wij spreken uit ervaring. Ontspannen op Anti-Samos beach op Kefalonia.

Kefalonia

Kloven trotseren

Meneer Kreling ging op vakantie naar de Peloponnesos. Daar trokken zij de wandelschoenen aan voor een wandeling bij de Rindomo kloof. Terecht een trotse foto!

Peloponnesos

Afissos is goud

Op het moment dat mensen vanaf het terras genieten van de zonsondergang in Afissos, heeft de zon zelf dit prachtige uitzicht op Afissos. Mevrouw Kila nam de moeite om tijdens het gouden uurtje dit vast te leggen. Nu mag u ook genieten.

Pilion

De grootsheid van Meteora

"Ontroerend, intense ervaring door de indrukwekkende grootsheid van het geheel." Zo omschreven meneer en mevrouw Streppel hun bezoek aan de Meteora kloosters. Een bezoek die iedere liefhebber een keer gedaan moet hebben. Mogelijk vanuit Pilion en Epiros.

Epiros

Zakynthos in de zon

Een prachtige vakantie hadden meneer en mevrouw Van de Swaluw dit jaar op Zakynthos. Deze intense kleuren groen en blauw typeren de Ionische eilanden. Bedankt voor het delen!

Zakynthos

Wij willen graag iedereen ontzettend bedanken voor de ingestuurde foto's.

Mocht uw foto uitgekozen zijn in deze selectie, dan maakt u aan het eind van het jaar kans op 5 keer een boek en de jaarprijs: een reischeque t.w.v. € 500.

De winnaar maken wij aan het begin van het nieuwe jaar bekend!

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten