Een bijzondere reis

Zuid-Kreta & Kythira, € 839,- p.p.

Alle vertrekdata 2020, vanaf 17 april t/m 18 september | 14 dagen

Eerder presenteerde ik reeds de combinatie tussen West-Kreta en Kythira, die ik zelf geweldig vind om te maken. De boot is voor mij ultiem genot en ik geniet die uren dus ook volop. Een koffie en een tosti horen hier voor mij helemaal bij. Omdat ook Zuid-Kreta een goede verbinding heeft met Kissamos/Kastelli, wil ik deze combinatie ook graag aan u voorstellen. Het zuiden van Kreta is een explosie van ruige natuur onderbroken door kleine lieflijkheden zoals een gele bloem tussen de rotsen of een eenzame arend cirkelend boven een kloof. Oneindige stranden wisselen elkaar in hoog tempo af. Een uitstapje naar een opgraving uit het Minoische tijdperk of naar het sfeervolle Rethymnon is vanuit Plakias makkelijk te maken. Terug in Plakias is hier een ruime keuze aan tavernes met onvervalst Grieks en zelfs specifiek Kretenzische keuken. Daarna naar Kythira dat een eiland op zich is. Uit de golven werd hier volgens de Griekse mythologie de godin Afrodite geboren. En menig dichter bezong het eiland in het verleden. En niet voor niets! Wat Kythira zo bijzonder maakt is met een pen niet te beschrijven. Beleven is wat hier laat voelen waarom het zo’n ervaring is hier te zijn.

Wat is inbegrepen bij de prijs?

Vertrek iedere vrijdag van Amsterdam naar Heraklion op Kreta (vanaf 17/04 t/m 18/09).
Transfer naar Huize Erato (studio A of B) of naar Huize Ariadni (studio C) in Plakias voor een verblijf van 6 nachten.
Op maandag ontvangst huurauto categorie A (Daihatsu Cuore of soortgelijk) voor de autorit naar Kissamos/Kastelli en inlevering van de huurauto bij de haven.
Op donderdag vertrek naar Kythira per boot (overtocht niet bij de prijs inbegrepen).
Transfer van de haven naar Huize Evi (studio beneden) of Huize Filira (studio A) in Agia Pelagia voor een verblijf van 7 nachten.
Transfer naar de luchthaven van Kythira voor de terugvlucht naar Amsterdam.

Deze prijs is geldig voor alle vertrekdata (vanaf 17/04 t/m 18/09) gedurende seizoen 2020 en gebaseerd op een reis met een bezetting door twee personen. Wilt u deze reis graag alleen of juist met meer dan twee personen boeken, dan is de prijs op aanvraag. Mocht u graag in een andere woning of kamertype verblijven, dan berekenen wij graag de prijs voor u. Voor iedere datum zijn slechts enkele plaatsen voor deze combinatie bestemd. Vol is vol, dus ben er snel bij.

€ 839,- p.p.

Bovenstaande prijs is inclusief vluchten, woningen en transfers. De bootovertocht is niet bij de prijs inbegrepen en kan door ons voor u geregeld worden. Prijzen zijn per persoon, inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag voor Transavia en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling. Wij berekenen € 30,- boekingskosten per boeking. De verplichte bijdrage voor het Calamiteitenfonds bedraagt € 2,50 per boeking (max. 9 personen). Op deze actieprijs zijn geen kortingen of andere acties van toepassing.

Aanvragen

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord