Een bijzondere reis

Kamisiana, Kalives & Plakias, vanaf € 949,- p.p.

Alle vertrekdata in 2020, vanaf 03/04 t/m 02/10 | 22 dagen

Het veelzijdige Kreta is in één bezoek niet helemaal te ontdekken. Om u een mogelijkheid te geven in ieder geval een groot deel in één vakantie te bekijken, heb ik voor een aantal data een speciale reis voor u samengesteld. Kreta is een eiland wat voor iedereen wat te bieden heeft; het kent de stille stranden waar we van dromen, het heeft de gezellige dorpen waar het goed toeven is, steeds het weidse uitzicht over de enorme zeevlakte die aan uw voeten ligt, de oudheden die voor het oprapen liggen en niet te vergeten de indrukwekkende natuur dat niet alleen met de auto goed te doorkruisen is, maar ook te voet zoveel mogelijkheden biedt.
Door het combineren van deze drie regio’s op Kreta zult u zien dat het eiland op de diverse plekken zoveel diversiteit te bieden heeft. Met mijn bijzondere reis langs drie plekken op Kreta maakt u kennis met dit prachtige eiland.

Vanuit Kamisiana kunt u het westen ontdekken met natuurlijk Chania-stad als hoogtepunt. Maar ook een bezoek aan de prachtige Malediven-achtige stranden van Balos, Falassarna en Elafonissi liggen binnen handbereik. Tevens zijn de kloosters en het idyllische Stavros op Akrotiri de moeite meer dan waard. Het gezellige Kalives heeft een mooi strand en een geweldig achterland. De traditionele dorpen Vamos, Douliana en Gavalochori in het achterland bieden vele wandelmogelijkheden. Ook kunt u hier genieten van het dagelijkse leven zoals de Kretenzer dat hier al sinds decennia leven. Het zuiden van Kreta biedt een rijk scala aan bergdorpen, kloven en prachtige stranden die voor u alleen lijken te zijn. Het gezellige Plakias is een goede thuiskomer die u een ruime keuze biedt aan tavernes en gezellige terrasjes voor een koffie of een ander drankje.

Wat is bij de prijs inbegrepen?

Vlucht van Amsterdam Schiphol naar Chania op West-Kreta (vanaf 03/04 t/m 02/10).
Transfer van de luchthaven naar Kamisiana.
7 nachten verblijf in een studio van Huize Katsikoulakis in Kamisiana, op basis van logies.
Transfer per taxi van Kamisiana naar Kalives.
7 nachten verblijf in een appartement van Huize Artemis in Kalives, op basis van logies.
3 dagen autohuur categorie A (Daihatsu Cuore of soortgelijk), ontvangst op donderdag bij Huize Artemis en inleveren op zondagochtend in Plakias.
7 nachten verblijf in een studio A of B in Huize Erato of een studio C in Huize Ariadni in Plakias, op basis van logies.
Transfer van uw vakantiewoning in Plakias naar de luchthaven van Heraklion voor de terugvlucht naar Amsterdam.


Deze prijs is geldig voor alle vertrekdata (vanaf 03/04 t/m 02/10) gedurende seizoen 2020 en gebaseerd op een reis met een bezetting door twee personen. Wilt u deze reis graag alleen of juist met meer dan twee personen deze reis boeken, dan is de prijs op aanvraag. Mocht u graag in een ander kamertype verblijven, dan kan dat tegen meerprijs. Voor iedere datum zijn er enkele plaatsen voor deze combinatie bestemd. Vol is vol, dus ben er snel bij.

Vanaf € 949,- p.p.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief vluchten, woningen en transfers. De bootovertocht is niet bij de prijs inbegrepen en kan door ons voor u geregeld worden. Prijzen zijn per persoon, inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag voor Transavia en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling. Wij berekenen € 30,- boekingskosten per boeking. De verplichte bijdrage voor het calamiteitenfonds bedraagt € 2,50 per boeking (max. 9 personen). Op deze totale prijs zijn geen kortingen of andere acties van toepassing.

3-4 t/m 3-7 en 25-9 t/m 2-1010-7 t/m 28-9
Bijzondere reis Kreta€ 949€ 1049
Aanvragen

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord