Beste Griekenlandliefhebber,

Op 8 september jl. heeft de Rijksoverheid het reisadvies voor de Griekse eilanden aangepast van ‘geel’ naar ‘oranje’. Voor het vasteland blijft de code op geel. Op sommige bestemmingen is ons aanbod zelfs verlengd tot en met eind oktober.

Sinds begin juli hebben wij inmiddels vele gasten mogen verwelkomen op onze bestemmingen en hun reacties zijn uiterst hartverwarmend. Voor velen was het een weerzien met oude bekenden en door anderen werden nieuwe vriendschappen gesloten. Als rode draad was er steeds de gastvrijheid waarmee men onthaald werd, ondersteund door de heerlijkheden die men steeds op tafel weet te zetten. U weet wat goed gezelschap voor de Grieken betekent. Reisleiding laat ons weten een deel van de gasten toch wat gespannen aankomt. Door alle extra regelgevingen waaraan voldaan moet worden voordat u op vakantie kunt gaan, zijn natuurlijk anders dan u gewend bent. Maar de loden last die van hen afvalt als ze eenmaal op de bestemming zijn, wordt door iedereen bevestigd. Tijdens de welkomstbezoeken is de meest gehoorde zin: Wat fijn dat ik alsnog hier kan zijn!

Zie onze informatiepagina COVID-19 op deze website voor de laatste ontwikkelingen. Boekers houden wij persoonlijk op de hoogte van de regelgeving die voor hun vakantie van toepassing is.

Heeft u vragen dan is ons team telefonisch bereikbaar tijdens de openingstijden. Antwoorden via mail laten momenteel wat langer op zich wachten. Komt u in de telefonische wachtrij terecht, probeert u het dan later nog eens. Op sommige tijdstippen is er sprake van een kleine piek. Door de grote vraag naar bestemmingen op het vasteland zijn de getoonde prijzen momenteel een indicatie. Als wij stoelen moeten inkopen is dit tegen een dagprijs en zijn wij afhankelijk van de prijzen die de luchtvaartmaatschappij ons vraagt. Onze excuses als deze prijs afwijkt van hetgeen getoond wordt. Dit kan ook van toepassing zijn op online gemaakte boekingen.

In verband met COVID-19 is ons kantoor niet voor bezoekers geopend. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens onze aangepaste openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 9 uur tot half 6. Dank u voor uw begrip.

Stefanos Stefanou

Voor u geselecteerd

De getoonde prijzen zijn per persoon en exclusief € 30 boekingskosten en de verplichte bijdrage van € 2,50 per boeking aan het Calamiteitenfonds. Prijzen zijn onder voorbehoud, voor de meest actuele prijs klikt u bij de accommodatie op de prijs.

Groot in vakanties naar kleinschalig Griekenland

Vluchttijden | Inchecken | Stoelreservering | Bagage

Heeft u al geboekt? Hoe nu verder. Lees hier alles over uw vluchttijden, bagage, stoelreservering, check-in, verzekeringen en hoe u video's bekijkt aan boord van het vliegtuig.

Bekijk
Het Kafenion, Ross Holidays

Het Kafeníon | Blog

In Griekenland vindt u in ieder dorp een Kafeníon, een koffiehuis. Hier delen wij bijzondere verhalen met u, leest u over tradities en gebruiken en kunt u zelf ook een woordje Grieks leren.

Bekijk
Bijzondere reizen Griekenland

Stefanos' bijzondere reizen

Mijn land heeft zoveel mooie dingen te bieden, die u misschien niet direct kunt vinden. Daarom heb ik naar mijn eigen idee, en die ik altijd zelf heb willen maken of al eerder in mijn leven gemaakt heb, bijzondere reizen voor u samengesteld.

Bekijk

Onze themavakanties naar Griekenland

Onze bestemmingen naar Griekenland

Waarom Ross Holidays?

Kleinschalig
Persoonlijk
Specialist
Veelzijdig
Ross Holidays bestaat sinds 1988 en is opgericht door Stéfanos Stefánou onder het motto ‘kleinschalig en met een persoonlijke aanpak’. Ross Holidays is een reisorganisatie en biedt pakketreizen aan naar het kleinschalige Griekenland bestaande uit vluchten, transfers en woning. Op deze manier laat Ross Holidays de Nederlander kennis maken met het pure Griekenland; Ross Holidays is dan ook voor de echte Griekenland liefhebber. Dit aanbod wordt door de eigenaar Stefanos Stefanou zelf samengesteld.

Ross Holidays biedt momenteel 31 bestemmingen in Griekenland aan. Onder het aanbod bevinden zich appartementen, vakantiehuizen, villa’s en hotels. Daarnaast biedt Ross Holidays ook excursies, trekkings, zeilen, duiken, wandelarrangementen, fietsen, yoga, kookworkshop, stedentrips, eilandhoppen en autorondreizen aan. Het team van Ross Holidays bestaat uit twaalf medewerkers in Nederland, zij kennen de bestemmingen en accommodaties veelal uit eigen ervaring. Daarnaast zijn in Griekenland 15 hostesses actief voor de gasten van Ross Holidays.

Vakanties naar Griekenland kunnen eenvoudig online geboekt worden of telefonisch op (024) 642 48 48. Met een vestiging in Wijchen kan men ook terecht bij Ross Holidays om een reis te boeken uit het aanbod. Ross Holidays voert vanuit Nederland alle vluchten uit vanaf Amsterdam Schiphol en werkt hiervoor voornamelijk samen met luchtvaartmaatschappij Transavia. Tevens is Ross Holidays als erkende reisorganisatie aangesloten bij de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden en Stichting Calamiteitenfonds Reizen.

Beoordelingen

star_ratestar_ratestar_ratestar_ratestar_rate
9,2

Ross Holidays scoort gemiddeld een 9,2 uit 857 beoordelingen

"Ross Holidays zorgt ervoor dat alles goed is geregeld, zodat het echt vakantie is in Griekenland. Alsof je thuis bent."

Bekijk reviews

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord