Overzicht bijzondere reizen
Home > Káti Állo> Bijzondere reizen> Lefkas, rondreis vasteland & Pilion

Stefanos' bijzondere reis Lefkas, rondreis vasteland & Pilion

Mijn land heeft zoveel mooie dingen te bieden, die u misschien niet direct kunt vinden. Daarom heb ik naar mijn eigen idee, en die ik altijd zelf heb willen maken of al eerder in mijn leven gemaakt heb, bijzondere reizen voor u samengesteld.

21 dagen vanaf € 1199 p.p.
 • Lefkas
 • Lefkas
 • Lefkas
 • Lefkas
 • Parga
 • Parga
 • Parga
 • Parga
 • Zagoria
 • Zagoria
 • Zagoria
 • Zagoria
 • Meteora
 • Meteora
 • Meteora
 • Meer van Plastiras
 • Pilion
 • Pilion
 • Pilion
/

Bijzondere reis Lefkas, rondreis vasteland & Pilion | 21 dagen vanaf € 1199 p.p.

Een vakantie waarin u 3 totaal verschillende gezichten ziet van Griekenland. Uw reis begint aan de westkust, op het eiland Lefkas, een van de ionische eilanden. De Venetiaanse invloeden zijn duidelijk zichtbaar in de dorpen en Lefkas-stad. Lefkas staat bekend om het intens blauwe water en de krijtrotsen.

Dag 1Zaterdag

Vertrek vanuit Amsterdam naar Preveza. Vanaf de luchthaven van Preveza wordt u per transfer naar Huize Zoi op Lefkas of Huize Pateras in Epiros gebracht voor een verblijf van 7 nachten.

Dag 8Zaterdag

Vandaag ontvangt u de huurauto categorie A voor de rondreis door het vasteland. Vanaf het eiland Lefkas rijdt u via de bootbrug naar het vasteland. U betreedt een andere wereld die u niet gewend bent van Griekenland. Het natuurgebied Zagoria is 1000 vierkante kilometer groot en verschuilt 45 authentieke dorpen en de diepste kloof ter wereld. U overnacht in een karakteristieke dorp in het Zagoriagebied, maar zult ook een bezoek brengen aan een van de kloosters in Monodendri, Papingo en de bruggen van Kipi.

U verblijft 3 nachten in het Zagoria-gebied.

Dag 11Dinsdag

Vandaag vertrekt u richting Metsovo, waar u 1 nacht verblijft. Heeft u ooit eens van de Meteora kloosters gehoord? Dit is uw kans om deze te bezoeken. Door national geographics betiteld als een van de 10 geografische wereldwonderen. Rotsformaties rijzen op uit de aarde, tot wel 623 meter hoog. In de 14e eeuw bouwden monniken boven op deze torens van rotsen hun kloosters. In volledige afzondering van de wereld leefden de monniken in 24 kloosters. 6 van deze kloosters bestaan nog steeds en kunt u bezoeken, vanaf de kloosters heeft u een indrukwekkend uitzicht over de vallei.

Dag 12Woensdag

Uw reis vervolgt u naar het meer van Plastira, u bent inmiddels in het hart van Griekenland aangekomen. U zult niet geloven dat dit meer kunstmatig is aangelegd voor irrigatie en energiewinning. Het meer is omsingeld door een prachtige natuur, die vele wandelmogelijkheden biedt. Een beroemde plek voor de Griekse wandelliefhebbers.

U verblijft hier twee nachten.

Dag 14Vrijdag

De laatste week verblijft u op het schiereiland Pilion, daar waar bergen en zee samen komen. Binnen een half uur rijdt u vanaf de skipiste naar een van de terrassen aan het water. Een bestemming die niet ontdekt is door de massa, maar de vakantiebestemming is van de Grieken zelf. Een ideale afsluiter van een indrukwekkende reis.

U verblijft 7 nachten in Pilion.

Dag 21Vrijdag

Vandaag wordt u per transfer naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht naar Amsterdam.

Datum
Jun '20
Jul '20
Aug '20
Sep '20
Per persoon
€ 1199
€ 1199
€ 1199
€ 1199
keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Bovenstaande prijs is inclusief vlucht, genoemde woningen, 7 dagen autohuur en transfers. Prijzen zijn per persoon, inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslag voor Transavia en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling. Wij berekenen € 30,- boekingskosten per boeking. De verplichte bijdrage voor het Calamiteitenfonds bedraagt € 2,50 per boeking (max. 9 personen). Op deze prijs zijn geen kortingen of andere acties van toepassing. Deze bijzondere reis is op aanvraag.

Wat is bij de prijs inbegrepen?

Vertrek van Amsterdam naar Preveza op de eerste zaterdag (vanaf 18/04 t/m 12/09).
Transfer naar Huize Zoi in Lefkas of naar Huize Pateras in Epiros voor een verblijf van 7 nachten.
Ontvangst van de huurauto categorie A voor de rondreis door het vasteland.
3 overnachtingen in het Zagoria gebied, 1 overnachting in Metsovo en 2 overnachtingen bij Lake Plastiras.
Inlevering huurauto in Pilion en 7 overnachtingen bij Huize Takos in Kala Nera.
Transfer naar de luchthaven van Volos voor de terugvlucht naar Amsterdam.

Deze prijs is geldig voor alle vertrekdata (vanaf 18/04 t/m 12/09) gedurende seizoen 2020 en gebaseerd op een reis met een bezetting door twee personen. Wilt u deze reis graag alleen of juist met meer dan twee personen deze reis boeken, dan is de prijs op aanvraag. Mocht u graag in een ander kamertype verblijven of wilt u de auto een dag eerder of langer in bezit hebben, dan kan dat tegen meerprijs. Voor iedere datum zijn er enkele plaatsen voor deze combinatie bestemd. Vol is vol, dus ben er snel bij.Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord