Waar wilt u naar toe?
Hoeveel weken?
Welke maand?
Toon vakanties
Wis filters
Geselecteerd
Kythira
2 weken
Welke dag wilt u vertrekken?
Plaats
Woningtype
Faciliteiten
Afstand tot strand
Afstand tot centrum

Bezienswaardigheden Kythira

Het nog onontdekte eiland Kythira brengt u een rijke natuur en karakteristieke dorpen waar de tijd stil gestaan lijkt te hebben. Duik in de mythe van Afroditi of maak een klim naar de Venetiaanse burcht. Ontdek de magie van Kythira.

Ga direct naar de interactieve kaart

Bezienswaardigheden

Venetiaanse burcht

Vanaf Kato Chora is het nog een behoorlijke klim naar de Venetiaanse burcht, die hoog boven de stad uittorent. De tocht wordt echter beloond met een geweldig uitzicht.

Lees meer

Livadi(boogbrug)

Op een afstand van anderhalve kilometer van Livadi ligt het dorp Katouni. Hier bevindt zich de welbekende boogbrug. De brug heeft een lengte van 110 meter en is de langste stenen brug in Griekenland.

Lees meer

Kloosters

Het eiland Kythira kent diverse kloosters die dateren uit verschillende perioden in het verleden. Sommigen kloosters bieden u een prachtig uitzicht over Kythira.

Lees meer

Milopotamos (watervallen)

De waterval Fonissa in Milopotamos ligt verscholen tussen de bomen en het lichtinval op de waterpartij geeft een verrassend effect.

Lees meer

Mythe Afroditi

Er zijn diverse verhalen over Afroditi bekend. Volgens een verhaal zweefde Aphroditi na haar geboorte eerst over de wateren van Kythira.

Lees meer

Boottocht

Kruip in de huid van een visser en vertrek in alle vroegte om te kunnen genieten van de opkomende zon, de rust op het water en de spanning van het vissen.

Lees meer

Interactieve kaart

Open interactieve kaart

Accommodaties op Kythira

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord