Home > Vakanties > Vakantiehuizen > Corfu > Huize Balis

Huize Balis

Deze dorpswoning ligt te midden van de woningen van Chlomos en garandeert een verblijf tussen en met de Grieken van het dorp. Het is gelegen aan een van de hellende dorpsstraten. De eigenaarsfamilie heeft een familietaverne in het dorp waar de traditionele gerechten met verve worden opgediend.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Traditionele dorpswoning
Tussen de Grieken
De woning is geschikt voor 2 tot 4 personen en ligt aan een hellend straatje in het dorp. Door de ligging tegen de helling is de entree op de middelste verdieping. Op de onderste verdieping is een ruime woonkamer met sofa, decoratieve open haard en een eethoek. Tevens is hier een open keuken. Op deze verdieping is ook een toilet aanwezig. Aan de achterzijde is een patio met tuintje en een zitje. Op de middelste verdieping is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer met bad en toilet. Aan deze slaapkamer grenst een balkon met zitje met uitzicht over het dorp en daarachter de zee. Op de bovenste verdieping bevindt zich de tweede slaapkamer met een smal tweepersoonsbed. Ook hier is een balkon met zitje en nog weidser uitzicht over het dorp en de zee.

Huize Balis beschikt over airconditioning, die bij de prijs is inbegrepen, en televisie. De schoonmaak en wisseling van het bedlinnen gebeuren twee keer in de week. De handdoeken worden driemaal per week gewisseld.

Via het aflopende straatje staat u binnen enkele minuten bij de taverne van de familie van de eigenaar. Vanaf hier kunt u én genieten van het uitzicht en de geweldige keuken. In het dorp is tevens een minimarkt voor de dagelijkse boodschappen.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Huize Balis op de kaart

Autohuur

Op Corfu bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk
Chlomos
Corfu

Prijzen Huize Balis

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

VakantiewoningVakantiewoning
Auto cat. AAuto cat. A

Bij deze vakantie is een auto categorie A inclusief. De auto ontvangt u bij aankomst op de (lucht)haven en levert u ook weer in op de (lucht)haven als u vertrekt.

Telefonische hostess serviceTelefonische hostess service

Tijdens deze vakantie verlenen wij u een telefonische hostessservice gedurende de gehele reis.

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten