Home > Vakanties > Vakantiehuizen > Ithaki > Huis Peristera

Huis Peristera

Nieuw in ons aanbod voor het seizoen 2023 en een welkome aanvulling, is het vrijstaande Huis Peristera. Niet alleen nieuw in ons aanbod, maar ook geheel nieuw qua bouw. Hij heeft met smaak zowel de buiten- als de binnenkant tot een gezellig thuis weten te maken. Vanuit Huis Peristera volgt u de weg naar de gezellige kade of heuvelopwaarts het achterland van Vathi in. De eigenaar heeft de woning vernoemd naar zijn moeder en met haar in zijn gedachten een sfeervol thuisgevoel weten te creëren. U bent hier tussen de Grieken een van de bewoners van Vathi.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Sfeervol
Voelt als thuis
De woning is geschikt voor 2 tot 4 personen en bereikbaar via enkele treden. In de sfeervolle woonruimte is een open keuken met een eethoek. De sofa dient uitgeklapt als slaapplaats voor de eventuele derde en vierde persoon. In de slaapkamer staat een tweepersoonsbed. De badkamer beschikt over een douche en toilet. Op de ruime veranda staat een eettafel met uitzicht op de oostzijde van Vathi waar u ook een glimp van de baai opvangt.

De schoonmaak is driemaal per week met wisseling van handdoeken en bedlinnen. De woning beschikt over wifi, televisie en airconditioning, die bij de prijs is inbegrepen.

Huis Peristera ligt in Vathi en tavernes en winkels bevinden zich op slechts 500 meter heuvelafwaarts van de woning en de gezellige kade is op 600 meter. De afstand naar verschillende stranden is circa 2600 meter. Indien u bij Huis Peristera landinwaarts gaat, komt u uit in het dorp Perachori. De twee tavernes en het weidse uitzicht over het zuidelijke gedeelte van het eiland is een wandeling meer dan waard.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Beleef Huis Peristera 360 graden

Huis Peristera op de kaart

Autohuur

Op Ithaki bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk

Wandelen

Ithaki kent een prachtige natuur die zich uitstekend leent voor een wandeling. Griekenland kent vele hoogteverschillen, dus een goede conditie en stevig schoeisel zijn aan te raden.

Bekijk
Vathi
Ithaki

Prijzen Huis Peristera

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

VakantiewoningVakantiewoning
TransferTransfer

Tijdens deze vakantie is de transfer van het vliegveld naar de vakantiewoning en terug inbegrepen.

Hostess serviceHostess service

Tijdens deze vakantie is er een Nederlands sprekende hostess op de bestemming aanwezig.

BootovertochtBootovertocht

Bij deze vakantie is de bootovertocht inclusief

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Bij deze vakantie krijgen alle kinderen tot 12 jaar op reguliere prijzen 20% kinderkorting. Deze korting wordt pas na het afronden van de online boeking voor u berekend.
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten