Home > Vakanties > Appartementen > Corfu > Huize Naftis

Huize Naftis ligt direct aan zee en heeft daardoor een prachtig uitzicht. Binnen enkele seconden staat u op het strand. De eigenaren van Huize Naftis wonen tegenover Naftis, boven de parkeerplaats. Er zijn in totaal 5 appartementen. Tevens is de taverne op het strand van hen en gasten van Huize Naftis zijn hier uiteraard van harte welkom.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Pal aan het strand
Ruime appartementen
De appartementen zijn geschikt voor 2 tot 3 personen en liggen verspreid over de verschillende verdiepingen. Er is een woonkamer met twee sofabanken waarvan er een dienst doet als slaapplaats voor de eventuele derde persoon, een keukenhoek, een eethoek en er is televisie. De slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed. Openslaande deuren leiden vanuit de woon- en de slaapkamer naar het balkon, dat zich over de breedte van het appartement uitstrekt. Uiteraard ontbreekt het zitje op het balkon niet. De badkamer heeft een douche en toilet.

Tevens is er een appartement dat geschikt is voor 2 tot 5 personen, gelegen op de tweede verdieping. De open keuken is door middel van een eetbar gescheiden van de woonkamer met zit- en eethoek en een televisie. De sofabank doet dienst als slaapplaats voor de eventuele vijfde persoon. Een slaapkamer heeft een tweepersoonsbed terwijl de andere over twee eenpersoonsbedden beschikt. In de badkamer is een bad en een toilet. Dit appartement beschikt over twee balkons en natuurlijk ontbreekt ook hier een zitje niet. Huize Naftis beschikt over airconditioning, die niet bij de prijs is inbegrepen, en wifi.

Er wordt twee keer in de week schoongemaakt. Dan wordt tevens het bedlinnen verwisseld. De wisseling van handdoeken is driemaal per week.

Via een pad is het slechts 30 meter tot aan het prachtige strand en de taverne van de eigenaren. Het dorp Pelekas is bergopwaarts gelegen op 1500 meter afstand. Op weg naar Pelekas is een minimarkt.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Huize Naftis op de kaart

Autohuur

Op Corfu bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk
Pelekas/Kontogialos
Corfu

Prijzen Huize Naftis

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

VakantiewoningVakantiewoning
Auto cat. AAuto cat. A

Bij deze vakantie is een auto categorie A inclusief. De auto ontvangt u bij aankomst op de (lucht)haven en levert u ook weer in op de (lucht)haven als u vertrekt.

Telefonische hostess serviceTelefonische hostess service

Tijdens deze vakantie verlenen wij u een telefonische hostessservice gedurende de gehele reis.

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten