Ross Holidays
Meer over Klantenservice

Interactieve kaart

Sinds kort is de interactieve kaart op onze website vernieuwd. Via deze verbeterde kaart is in één oogopslag te zien wat er allemaal te doen, te zien en te beleven is op iedere bestemming.

De vernieuwde interactieve kaart van Ross Holidays

 

Heeft u zin in een verfrissende duik in zee bij een van de mooie stranden? Of wilt u weten welke dorpen en bezienswaardigheden er in de nabije omgeving zijn? Dat kan. Elke bestemming van Ross Holidays heeft een eigen kaart. Hierop kunt u zelf aanvinken welke informatie er getoond wordt. Door op een item op de kaart te klikken, wordt u doorverwezen naar een pagina waar meer informatie en foto’s zijn te vinden van de desbetreffende plek. Verder is er een handig menu toegevoegd waarin alle items op de kaart zijn samengevoegd, zodat u de informatie ook direct kunt opzoeken.

De interactieve kaart beschikt daarnaast over een satelliet functie. Erg leuk, want zo kunt u bijvoorbeeld zien hoe de stranden, dorpen en omringende natuur er van bovenaf uitzien. De kaarten zullen de komende tijd nog verder uitgebreid worden.

De vernieuwde interactieve kaart van Ross Holidays