Ross Holidays
Meer over Klantenservice

Huize Zinovia

Ross Holidays heeft deze lieflijke dorpswoning weer weten te contracteren. Het is een eenvoudige woning aan een van de hellende straatjes vanaf de haven van Mólivos. Op slechts een kleine loopafstand staat men in de haven waar tal van tavernes zich om het water geschaard hebben. Volgens Grieks gebruik kan men aan de overkant van de woning een kopje koffie gaan drinken op het terras van de overbuurman die hier een kafenion runt.

Zinovia_122

 

Huize Zinovía is geschikt voor 2 tot 3 personen. Via het terras aan de voorzijde betreedt men de woning in de keuken. Deze is eenvoudig doch compleet ingericht. Het serviesgoed doet denken aan de keukenspullen van uw oma. De woonkamer is ruim en er is een comfortabele zithoek. In de woonkamer staat een laag eenpersoonsbed voor de eventuele derde persoon. Tevens staat er in de woonkamer een eethoek. Vanuit de woonkamer gaat een deur naar het smalle terras over de lengte van het huisje. Het zicht is over het aangrenzende veld, het dorp en verder naar beneden de haven. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en de badkamer beschikt over een douche en toilet. Door het gebruik van de natuurstenen van de berg is het in deze woning altijd koel. Toch kan men gebruik maken van de airconditioning, die bij de prijs is inbegrepen.

Zinovia_132

 

Huize Zinovía wordt driemaal in de week schoongemaakt en dan worden tevens de handdoeken en het linnengoed verschoond.

Zinovia_135 Zinovia_137

 

Een verblijf in Huize Zinovía garandeert een verblijf tussen de Grieken. Aan de overkant en enkele tientallen meters heuvelopwaarts kan men terecht voor een kopje koffie en de haven is op slechts 200 meter afstand. Het strand van Mólivos is op 700 meter afstand.

Bekijk Huize Zinovia