Ross Holidays
Meer over Klantenservice

Taverne Seven Islands

Direct aan het strand van Lygia, met het terras grenzend aan het water en de aanrollende golven tot bijna aan uw voeten, is het goed toeven bij de taverne van de familie Verykios. Al sinds vele jaren is het hun grote plezier om voor hun gasten te koken en hen met een grote gastvrijheid te ontvangen. ‘Giagia’, zoals ‘oma’ hier genoemd wordt, zwaait de scepter in de keuken. Zij roert met haar lepels in de pannen totdat de gerechten ruiken en smaken zoals zij dit van haar moeder heeft geleerd. Pas dan worden ze opgediend bij hun gasten.

Taverne Seven Islands

 

Bent u op Lefkas dan moet u zeker een bezoek aan de taverne brengen. Het is even manouvreren om de auto te parkeren, maar dit wordt rijkelijk beloond met de ruime en heerlijke keuze op de menukaart. En alles vers en dagelijks klaargemaakt. Giagia begint al vroeg in de ochtend om alles voor te bereiden zodat later op de dag de gasten worden verwelkomd met de heerlijke geuren uit de keuken. Probeer de gemista of de kokkinisto arni en u zult het met ons eens zijn dat giagia een goede kok is. Bent u een liefhebber van verse vis? Ook dan bent u bij de Seven Islands aan het juiste adres. De vissersboten varen uit als het donker is en u kunt hen de volgende ochtend vroeg weer binnen zien varen met aan boord hun vangst van de nacht. Seven Islands is er als de kippen bij om hier de beste keuze te maken zodat zij hun gasten kunnen verrassen met de vangst van dezelfde dag. Kunt u uit al deze heerlijke gerechten geen keuze maken? Dan adviseren zij u graag. Marjon is de Nederlandse vrouw van eigenaar Giorgos Verykios. Dus kunt u de kaart niet lezen? Geen probleem. Zij heeft voor u een Nederlandse versie beschikbaar.

Taverne Seven Islands

 

Boven de taverne zijn 4 studio’s die opgenomen zijn in ons aanbod. U logeert hier in gemoedelijke sfeer. De studio’s zijn afgelopen winter weer helemaal opnieuw ingericht en de gastvrije ontvangst is als vanouds. Kalos irthate! Welkom bij de Seven Islands.

Huize Seven Islands